Maria Eva González Pérez studeerde in 2000 af aan de Universiteit Utrecht, Nederlands recht.

Direct daarna is ze in beëdigd als advocaat. Ze is sindsdien werkzaam als advocaat in het arrondissement 's-Hertogenbosch. In 2007 is zij als zelfstandig advocaat een eigen kantoor begonnen samen met haar beide kantoorgenoten.

 

Eva heeft zich in de loop der jaren voornamelijk bezig gehouden met zaken op het gebied van het arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht en het consumentenrecht. 

 

De laatste jaren heeft Eva zich met name bezig gehouden met de zogenaamde kindertoeslagaffaire. Mede door haar tomeloze inzet is deze affaire aan het licht gekomen.

 

Eva is van origine Spaans en beheerst zowel de Nederlandse als Spaanse taal.

 

Mr. Maria Eva González Pérez heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Sociale Zekerheidsrecht;
  • Arbeidsrecht;

 

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

 

Mr. Eva González Pérez is bereikbaar via:

T. 0492-504372

 

 

Bron: Advocatenblad 2020/9 https://www.advocatenblad.nl/magazines/nummer-9-2020/ Schrijver:Trudeke Sillevis Smitt Foto: Erik van der Burgt