mr P.P. Cornelissen
mr S.J.L.M. van den Reek
mw. mr M.E. González Pérez

Even
voorstellen

Home
Even voorstellen
Rechtsgebieden
Uw kosten
Algemene voorwaarden
Contact

• Peter Cornelissen is afgestudeerd in het Nederlands recht aan de Universiteit Tilburg met als specialisatie Sociaal recht.
Na zich een aantal jaren als vrijwilliger te hebben ingezet bij de rechtswinkel is hij gaan werken bij het voormalig Bureau Rechtshulp Eindhoven/Helmond waar hij ook de opleiding tot advocaat heeft afgerond.
Hij heeft zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht, het sociaal zekerheidsrecht en het consumentenrecht.
In zijn vrije tijd maakt hij lange fietstochten en leest hij graag een boek met een C.D. op de achtergrond.
Vanaf 1april 2007 is hij met twee collega's gestart met het advocatencollectief Trias.


• Sander van den Reek heeft zijn studie Nederlands recht met als afstudeerrichting sociaal zekerheidsrecht aan de Katholieke Universiteit van Brabant thans Universiteit van Tilburg gevolgd. In het jaar 2000 is hij bij het toenmalige Bureau voor Rechtshulp in dienst getreden. Na drie jaar aldaar gewerkt te hebben, is hij als advocaat op het tableau bijgeschreven. Op 1 april 2007 heeft hij zijn werkzaamheden aldaar beëindigd en zijn werkzaamheden bij Advocatencollectief Trias voortgezet. Sander van den Reek heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht, huurrecht en consumentenrecht.


• Maria Eva Gonzalez Perez (12 juni 1973) studeerde in 2000 af aan de Universiteit Utrecht, Nederlands recht. Direct daarna is ze in beëdigd als advocaat. Ze is sindsdien werkzaam als advocaat in het arrondissement 's-Hertogenbosch. In 2007 is zij als zelfstandig advocaat een eigen kantoor begonnen samen met haar beide kantoorgenoten. Eva Gonzalez Perez heeft zich in de loop der jaren voornamelijk bezig gehouden met zaken op het gebied van het arbeidsrecht, social zekerheidsrecht en het consumentenrecht. Eva Gonzalez is van origine Spaans en beheerst aldus zowel de Nederlandse als Spaanse taal.